AR City Game

Ben je klaar om jouw aanbod te verrijken met een grensverleggende teambuildingsactiviteit?

Ontdek onze AR City Game, een innovatieve mix van technologie en real-world puzzels die elke omgeving transformeert in een dynamisch speelveld!

Met onze AR City Game leid je teams door boeiende missies, waarbij ze gebruikmaken van iPads met GPS en Augmented Reality om uitdagingen op te lossen. Dit spel is ideaal voor eventbureaus, eventlocaties en escape rooms die hun klanten een unieke, interactieve ervaring willen bieden.

Door onze game aan te bieden, niet alleen als entertainment maar als een tool voor effectieve teambuilding, voeg je aanzienlijke waarde toe aan jouw diensten. Ons flexibele licentiemodel stelt je in staat de AR City Game naadloos in jouw bestaande aanbod te integreren. Bovendien kunnen partners zoals jij met ons gebruiksvriendelijke Content Management Systeem eenvoudig gepersonaliseerde routes en uitdagingen creƫren, afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant.

Ben je klaar om je aanbod uit te breiden en een onvergetelijke ervaring te bieden die teams echt verbindt? Bezoek GalaxyGames.nl voor meer informatie over onze licentiemogelijkheden en hoe je vandaag nog partner kunt worden. Neem de leiding in innovatieve teambuilding en laat je klanten avonturen beleven die ze nooit zullen vergeten!